Categories: Oameni

Geanta care se face rucsac. Accesoriu modern si feminin

Gențile se potrivesc cu orice. Le puteți găsi în diferite dimensiuni și forme. Cea mai versatilă dintre acestea este geanta care se transformă în rucsac. Acestea sunt perfecte pentru cei care sunt în mișcare și au nevoie de o mână de ajutor pentru a-și căra lucrurile.

Le puteți purta în mână, pe un umăr sau pe spate. Una dintre cele mai bune calități ale acestui tip de rucsac este că nu trebuie să vă faceți griji că îl veți murdări. Curelele sunt cusute pe interiorul genții, astfel încât murdăria de pe haine și orice altceva ați putea purta în spate nu se va împrăștia pe ea. 

Unele persoane caută versatilitate în gențile pe care le poartă. Uneori vor să aibă mâinile libere, iar alteori vor să poată căra foarte mult. Cea mai bună geantă care se transformă literalmente într-un rucsac este ghiozdanul din nailon Nike.

Puteți purta aceast ghiozdan ca o geantă de mână sau o puteți transforma într-un rucsac. Curelele sunt confortabile, iar aceasta este ușoară, ceea ce o face perfectă pentru călătorii. În plus, puteți depozita o mulțime de obiecte în interiorul acesteia.

Această geantă ieftină este perfectă pentru atunci când ești în deplasare și vrei o parte în plus, fără a fi nevoit să schimbi gențile. Atunci când nu o folosești ca rucsac, o poți purta cu mâinile libere pe braț sau lângă tine.  

Geanta 2 in 1, element la moda in 2021

Doamnelor, poate fi greu să purtați o geantă de mână și un copil în același timp. Așadar, atunci când aveți un copil mic în brațe, o geantă de mână nu are șanse să-și facă treaba. În schimb, veți avea nevoie de o geantă care se transformă în rucsac pentru atunci când trebuie să vă purtați copilul mic în spate.

Transformarea unei genți în rucsac este ușoară, cu caracteristici precum o curea detașabilă și buzunare supradimensionate pentru a vă depozita lucrurile esențiale pentru mâini libere.

Pentru o închidere superioară foarte sigură, asigurați-vă că alegeți o geantă cu diverse puncte de ancorare, catarame și fermoare rezistente. Căutați o geantă 2 in 1 cu curele interioare pentru a vă menține încărcătura bine fixată fără a deteriora țesătura genții.

Mulți oameni se trezesc că își transportă lucrurile de la serviciu și viața de acasă într-o singură geantă. Pentru cei care fac naveta la un loc de muncă de la 9 la 5 și nu doresc să își care cu ei acasă obiectele de muncă, există o soluție. Pentru cei care sunt interesați să economisească spațiu și să nu aibă nevoie de o geantă atât pentru acasă, cât și pentru serviciu, există o soluție.

Una pentru călătorii și cealaltă pentru muncă, geanta 2 în 1 este o alternativă destul de ingenioasă. Pentru cei care lucrează într-un mediu de birou, geanta 2 în 1 este perfectă pentru ei. Este convenabil să ai un rucsac de luat acasă și unul pentru muncă, astfel încât să nu trebuiască să cari două genți, ceea ce poate fi dificil.

Rucsacurile 2 în 1 tip rucsac reprezintă o modalitate perfectă de a vă simplifica viața prin combinarea a două obiecte de transport zilnic într-unul singur. Cumpărătorii pot avea toate necesitățile într-un singur loc convenabil și pot trece prin viața de zi cu zi fără stres.

Geanta tip rucsac din piele naturala

Mulți elevi aleg să cumpere rucsacuri din piele naturală pentru școala lor. Pentru a o găsi pe cea potrivită pentru tine, există câteva lucruri de care trebuie să ții cont. În primul rând, asigurați-vă că geanta este durabilă, puternică și bine făcută.

Ar trebui să fie capabilă să reziste la utilizarea zilnică și la greutatea tuturor cărților tale. În al doilea rând, asigurați-vă că dimensiunea buzunarelor este suficient de mare pentru a vă putea ține toate lucrurile. În cele din urmă, asigurați-vă că culorile sunt neutre, astfel încât să se poată asorta cu orice.

Gentile tip rucsac sunt, prin natura lor, cel mai bun mod de a transporta toate bunurile tale. Popularitatea acestora este în continuă creștere și o mulțime de oameni se bazează pe confortul unui rucsac tip geanta pentru uzul zilnic. Dacă încă nu ești convinsă de acestea și cauți inspirație pentru întoarcerea la școală, aruncă o privire la ultima noastră geantă rucsac din piele naturală!

Este perfect pentru școală și are încă suficient spațiu pentru orice, de la telefon la laptop. La fel ca restul articolelor noastre din piele realizate manual, această geantă a fost făcută manual, la comandă și are piele importată, feronerie și o căptușeală fabricată în Italia.

 Îmi amintesc prima mea zi de școală în care am purtat rucsacul meu nou-nouț din piele naturală. Eram atât de entuziasmată pentru un nou an și pentru că aveam ocazia să încerc lucruri noi. Eram mulțumită de ghiozdan, îmi oferea multe compartimente pentru a-mi pune lucrurile, iar calitatea era bună.

După prima zi de școală, rucsacul a început să arate uzat și nu mai avea la fel de multe compartimente la dispoziție pentru mine. Am decis să-mi înlocuiesc ghiozdanul căutând diferite tipuri de genți. Acum sunt foarte mulțumită de noua mea geantă tip rucsac și sunt sigură că voi fi mulțumită de ea în următorii ani.

Cumpărarea unui rucsac tip geanta va fi cea mai bună alegere pentru tine dacă îți place să cari lucruri grele. Asta pentru că acesta are o curea mai lungă și mai lată decât o geantă de umăr obișnuită, ceea ce ajută la distribuirea uniformă a greutății pe spate și pe umeri.

Geanta care poate fi purtata ca rucsac

Sunt în căutarea unei noi genți pentru birou, care să fie atât la modă, cât și funcțională pentru săptămâna de lucru. Cea mai mare parte a garderobei mele de lucru este formată din rochii, fuste și pantaloni, așa că am nevoie de o geantă care să poata fi purtata ca rucsac.

Căutările mele m-au condus la acest rucsac elegant și stilat. Îmi place că acesta nu numai că arată atractiv, dar are și dimensiunea perfectă pentru a se potrivi cu ținuta mea de afaceri.

Aceasta este excelentă pentru oricine caută o geantă la modă, dar funcțională, care poate fi purtată ca rucsac. Acest rucsac 2 in 1 moale și durabil dispune de o serie de buzunare și compartimente pentru a-mi ține organizate toate obiectele de lucru necesare. 

Geanta care poate fi purtată pe post de rucsac este o geantă pe care o puteți purta în spate. Aceasta este fabricată de compania Bag și este disponibilă în diferite modele, inclusiv genți cross body și genți messenger. Geanta este versatilă și ușoară, ceea ce înseamnă că este perfectă pentru călătorii.

De asemenea, include buzunare interioare căptușite în care pot încăpea un telefon mobil sau alte obiecte mici și există o curea detașabilă, pentru a trece de la utilizarea ca geantă de mână la cea ca rucsac.

Geanta care se poartă ca un rucsac, puteți transporta în spate tot ce aveți nevoie pentru ziua dumneavoastră, cu spațiu de rezervă. Iată care sunt cele cinci avantaje ale acesteia.

Oferă o modalitate naturală de încărcare și distribuire a greutății, indiferent cât de grea este încărcătura dvs. Are o distribuție perfect echilibrată a încărcăturii pe tot parcursul rucsacului. Dispune de numeroase buzunare pentru depozitarea obiectelor. Dispune de curele de compresie pentru a vă asigura încărcătura. Poate fi transformat în mod convenabil din rucsac în geantă.

Poseta care poate fi purtată ca un rucsac? Ați avut vreodată dilema? Trebuie să iei ghiozdanul cu tine, dar nu este atât de confortabil de purtat. Sau poate că ai o geantă înghesuită cu lucrurile de care ai nevoie pentru o zi, dar nu mai ai mâinile libere pentru a pune rucsacul pe tine.

Aici intervine geanta care poate fi purtată ca un rucsac. Puteți să vă păstrați toate lucrurile în poseta și să o purtați confortabil pe spate. Este o opțiune pentru persoanele care nu preferă să își poarte lucrurile într-un ghiozdan sau pentru persoanele care au nevoie de ambele mâini libere.

Article info