Categories: Oameni

Adidasi originali vs fake. Verifica diferente. Recunosti falsurile?

adidași originali vs fake

Pantofii sport nu sunt cei mai ieftini. Principalul motiv pentru aceasta este marca în sine. După cum știți, produsul este cunoscut, costă întotdeauna mai mult.

Cu toate acestea, fiecare dintre noi ar dori să aibă adidasi originali pentru a se simți mai bine măcar pentru o clipă.

Din păcate, suntem adesea înșelați. Popularitatea unor modele este atât de mare încât mulți dintre aceștia au copiile lor… sau, de fapt, falsuri.

Costă mult mai puțin și arată practic la fel. Deci, cum faci diferența dintre originale și falsuri?

Poate că știți anecdota despre lansarea adidasilor New Balance pe piața din România. Primele modele au fost aduse în țara noastră abia după anii ’90. Pe atunci, societatea noastră știa doar Nike și Adidas.

Erau ușor de găsit și nimeni nu credea că mai sunt alți producători. Așadar, când primele modele New Balance au apărut în magazine, nu erau deloc populare.

De ce? Pentru că lumea îi considera falsuri ale Nike. Și totul datorită logo-ului lor caracteristic sub forma literei N.

Lăsând gluma la o parte, piața este inundată de o mulțime de adidași falși. Am primit de la dvs. mii de fotografii în ultimele luni. Toți cei care au solicitat să vă evaluăm adidașii și să vă spunem dacă sunt adidași falși sau nu.

Prin urmare, am decis să rezumăm cele mai importante descoperiri într-un articol pentru dvs., astfel încât să puteți verifica dacă este un adidas fals înainte de a-l cumpăra.

Dacă ați cumpărat deja adidași din diverse surse, puteți verifica acum dacă ați cumpărat un adidas fals.

Acum suntem cu adevărat uimiți de câte perechi de adidași falși sunt de fapt în circulație. Desigur, acest lucru afectează în principal adidașii limitați sau adidași extrem de scumpi.

Yeezy, de exemplu, sunt extrem de afectați de producătorii falși de adidași. Sperăm cu adevărat că vă putem ajuta puțin cu această postare, astfel încât să vă puteți construi în siguranță colecția de adidași.

Dar cum apare de fapt această problemă? Acest lucru se datorează pur și simplu faptului că tranzacționarea online a depășit acum multe granițe, iar falsificatorii se simt foarte siguri în anonimat. În viața reală, probabil că ați recunoaște imediat un adevărat producător fals de adidași.

Într-adevăr, acest lucru a devenit acum puțin dificil. Falsficatorii devin din ce în ce mai buni în fiecare an și, desigur, continuă să învețe. Pentru un ochi neantrenat, acum este aproape imposibil să distingem falsurile de originale.

Cel puțin nu la prima vedere. În prezent, calitatea cu siguranță nu este la fel de bună pe termen lung ca un original. De exemplu, nu este neobișnuit ca talpa intermediară a unui adidas fals să se rupa.

Dar trebuie să înțelegeți că mulți producători de adidași produc în Asia și, desigur, adidașii falși provin în mare parte din Asia.

De asemenea, ar trebui să aruncați o privire atentă asupra cusăturilor. Producătorii de adidași falși tind să facă cusăturile imprecise și strâmbe. Acestea sunt, de fapt, singurele șanse pe care le aveți să observați un adidas fals când îl țineți în mână.

Scrierea de pe cutie este adesea prea groasă sau neclară. Așadar, acordați o atenție deosebită aici. Dacă aveți cutii de adidași adevărate de la Off-White, cu siguranță merită să comparați culorile. De obicei, producătorii de adidași falși nu vin niciodată exact cu nuanța perfectă.

Dacă cumpărați de la o persoană privată, ar trebui, desigur, să solicitați întotdeauna bonul fiscal. Dacă vânzătorul vă spune acum că nu mai are acum bonul, ar trebui să acordați imediat atenție.

Mai ales când vine vorba de adidași nepurtati. Puteți presupune că aceștia sunt adidași falși. Cel puțin probabilitatea este foarte mare. Mai ales în cazul adidașilor neutilizați, probabil că aveți de-a face cu un distribuitor specializat, și nu de un cumpărător obișnuit care a decis că nu îi mai plac adidașii și i-a pus la vânzare.

Verifică mirosul

Da, știm că sună grosolan. Dar dacă doriți să deosebiți un adidas fals de un original, atunci ar trebui să mirosiți cu siguranță adidașii.

Acest lucru este valabil mai ales pentru adidași nepurtati. Adidașii originali au un anumit miros care adesea miroase a lipici și plastic, dar nu miroase prea puternic.

Dacă adidasul miroase atât de rău încât nu il poți ține în fața feței, ar trebui să fii atent.

În fiecare pantof veți găsi o etichetă în care dimensiunea pantofului este de obicei imprimată. Și aici ar trebui să verificați dacă observați erori vizibile. În plus, numărul de serie și numărul de producție al adidasului pot fi găsite întotdeauna pe etichetă.

Este important ca acest număr de serie de pe etichetă să se potrivească cu numărul de serie din cutia de adidași.

Uneori puteți găsi și data producției pe etichetă. Acesta este, de asemenea, un indicator important dacă este sau nu un adidas fals.

De exemplu, dacă adidașul a fost produs cu câteva luni înainte de lansarea oficială a producătorului, puteți presupune că acesta este un adidas fals. Dacă nu există deloc etichetă, este garantat că este un adidas fals.

Dacă doriți să vă cumpărați adidași online, atunci, desigur, nu se aplică sfaturile de mai sus legate de miros sau verificarea cusăturilor.

De exemplu, dacă doriți să cumpărați o pereche de adidași pe eBay, ar trebui să verificați întotdeauna evaluarea vânzătorului. De asemenea, este important să verificați de când vânzătorul vinde și în ce țară se află.

În plus, vânzătorul ar trebui să fotografieze întotdeauna cutia și eticheta, dacă este posibil. Astfel, puteți exclude cel puțin aproximativ fake-urile.

Dacă acum credeți că magazinele online normale vând probabil doar adidași originali, atunci vă înșelați. Ar trebui să aveți grijă, mai ales cu adidașii care sunt de fapt vânduti peste tot și la un pret extrem de mic. În general: dacă este prea ieftin, este necesară o atenție specială.

Indiferent de zi, eveniment sau ținută, adidasii sunt întotdeauna o opțiune excelentă. Colecția de adidasi Karl Lagerfeld femei continuă să definească aspectul modern prin excelență, oferind o gamă largă de forme, siluete și culori.

La anumite case de modă, precum Karl Lagerfeld selecția de adidasi este foarte limitată. Și în acest caz, producătorii de adidași falși dezvoltă în mod constant noi metode de creștere a vânzărilor.

De asemenea, se poate întâmpla ca un vânzător de adidași fake Karl Lagerfeld să lanseze un “model complet nou”. Așadar, stai departe dacă nu ai văzut niciodată respectivul model și nici numele său nu înseamnă nimic pentru tine.

Indiferent dacă sunt înalte sau plate, colorate sau monocrome, din țesătură sau piele – adidasii Karl Lagerfeld dama vin în toate variantele și culorile posibile.

În timp ce sandalele și espadrilele ne poartă prin vară, ghetele și cizmele ne protejează picioarele în timpul iernii. În schimb, și adidașii sunt folosiți pe tot parcursul anului.

Fie că este vorba de un model Chanel sau de sneakers Karl Lagerfeld, pantoful original face ca ținuta să fie completă.

Comerțul cu încălțăminte contrafăcută este înfloritor. Mulți presupuși furnizori de articole sportive vând online pe site-uri false, de exemplu adidași populari de la Karl Lagerfeld, Converse sau Nike la prețuri avantajoase.

Dar și persoanele private își înșeală cumpărătorii. De exemplu, modele limitate, cum ar fi Yeezy Boost 350 de la Adidas, sunt adesea oferite pe piețele online, cum ar fi grupurile de îmbrăcăminte și site-urile de anunțuri.

Adesea, însă, vânzătorul nu deține produsul, ci folosește imagini care pot fi găsite pe internet. În plus față de adidași, există, desigur, falsuri ale altor pantofi de designer, cum ar fi cizmele Timberland sau cizmele Ugg.

Vă vom explica cum puteți distinge modelele originale de cele contrafăcute cu următoarele sfaturi.

Cum recunoști pantofii falși?

Falsurile devin din ce în ce mai bune, iar asemănarea cu pantoful original crește constant. Următoarele aspecte vă vor ajuta să vă protejați împotriva falsificării frauduloase.

De asemenea, puteți solicita despăgubiri și depune un proces, deși acesta din urmă are rar sens.

Falsurile au de obicei un preț de achiziție mai mic de 100 de euro de la fraudatori. Suma în litigiu nu justifică adesea o dispută juridică complexă și costisitoare, iar cumpărătorul rămâne cu produsul fals.

Deoarece numele și adresa vânzătorilor în mare parte străini nu sunt adesea cunoscute, nu are prea mult sens să înaintăm un demers în instanță.

Sneakers Adidas fake vs originali

Fanii adevărați vor observa diferența, oamenii mai puțin informați nu. În plus, 3 dungi sunt caracteristice și pentru Adidas.

Geneza lor provine din 3 curele de piele care au fost atașate pe partea laterală a pantofului pentru a menține stabilitatea structurii.

Odată cu dezvoltarea tehnologiei și a materialelor noi, armătura a fost îndepărtată și dungile au fost lăsate ca simbol. Deci, în produsele contrafăcute găsim nu 3, ci 4 dungi. Acest lucru se aplică nu numai pantofilor, ci și hainelor.

Nike Air Max fake vs originali

Este mult mai dificil să recunoaștem falsurile popularului Nike Air Max în prezent. Sunt disponibile într-o gamă atât de largă de culori și modele, încât probabil producătorul însuși nu ar putea să le enumere pe toate fără o foaie în față.

După cum știți, fiecare pantof are propriul număr de serie. Numărul acesta ne permite să recunoaștem dacă un anumit pantof este real sau nu. În interiorul pantofului veți găsi o filă mică (plasată pe limbă sau pe lateral). Are un număr de 9 cifre.

Acum nu trebuie decât să introduceți acest număr în motorul de căutare. Paginile care reunesc falsuri și le descriu cu exactitate publică de obicei aceste coduri.

Un factor important care dovedește o falsificare este prețul. După cum știm bine, trebuie să plătiți numele. Pantofii originali nu sunt cei mai ieftini, dar amintiți-vă că prețul vine și cu calitate.

Aceste încălțăminte pot rezista până la câțiva ani cu o utilizare maximă. Prin urmare, pentru a le cumpăra, uneori trebuie să ajungem la pușculiță. Produsele contrafăcute pot costa cu până la 80% mai ieftin.

Cu toate acestea, calitatea lor lasă mult de dorit. Acestea nu asigură o amortizare sau stabilizare adecvată a piciorului. Adesea, câteva sesiuni de antrenament sunt suficiente pentru ca pantofii să ajungă la gunoi.

De asemenea, ar trebui să fim atenți la sloganul de vânzare. Niciun comerciant cu amănuntul nu va scădea pantofii care tocmai au ajuns pe piață.

Există multe companii care încearcă să imite mărci celebre și modelele lor de încălțăminte legendare.

China este un pionier în domeniul produselor contrafăcute, dar și în Romania putem întâlni vânzători necinstitiți. Cumpărarea de încălțăminte online de la producători necunoscuți poate fi riscantă.

Pantofii Nike Air Max sunt unul dintre cele mai contrafăcute modele din lume. De obicei, falsurile au aceeași gamă de culori sau modele și culori complet noi pe care marca Nike nu le-a avut niciodată. Prin urmare, asigurați-vă că modelul în cauză a fost lansat de Nike consultând producătorul.

Însăși aspectul etichetei, modul în care a fost cusută, este foarte important, aranjarea semnelor etc. Mergeți doar la un magazin staționar Nike și comparați achiziția cu produsul original sau solicitați ajutor vânzătorului.

O mulțime de fotografii cu etichete originale Nike pot fi găsite rapid pe Internet. În cazul produsului original, puteți vedea la prima vedere că pantoful este bine făcut.

În cazul pantofilor Adidas, există o mulțime de falsuri. De foarte multe ori numele unei companii este contrafăcut în același font, care poate fi ușor trecut cu vederea atunci când nu suntem suficient de atenți.

Există „Addidas”, „Addos” etc. Marca Adidas are grijă de cel mai mic detaliu al încălțămintei, de aceea totul se face cu precizie și cusăturile sunt perfecte, iar talpa e lipită corect pe materialul textil.

La fel ca Nike, marca Adidas are numere de serie pe care le putem verifica la producător.

Numărul poate fi găsit pe etichetă și pe ambalaj. Falsificarea va fi întotdeauna diferită de originală, deoarece a fost produsă cu materiale mult mai ieftine și nu a fost realizată de specialiști dintr-o anumită companie care și-au lustruit cunoștințele despre producția de încălțăminte sportivă de ani de zile.

Să fim atenți și la prețul produsului. Dacă este suspect de scăzută, cu siguranță nu este un produs original. Când cumpărați pantofi online, verificați prețul producătorului – dacă este similar, nu ar trebui să vă faceți griji.

Ar trebui să-ți cumperi încălțăminte de la comercianții cu amănuntul de încredere. Merită să vedeți opinia clienților care au avut de-a face înainte cu o anumită companie.

Amintiți-vă că pantofii sport contrafăcuți, deși sunt mult mai ieftini decât originalul, nu vor fi niciodată atât de buni. Nu sunt fabricate din aceleași materiale de bună calitate și cu siguranță nu vor fi la fel de confortabile la purtat.

Article info