Experta Promovare si Diseminare

Sunt de meserie jurnalista dar in general sunt preocupata de tot ceea ce este mai bun, inteligent si mai frumos, in lume si in oameni, de aceea este posibil sa ma gasiti aderand la multe, diverse, creative proiecte. Sunt feminista si cred ca feminismul ar trebui sa fie o notiune pe care orice om trebuie sa o ataseze personalitatii sale.

Avem nevoie de recunoasterea femeilor in societate, de recunoasterea nevoilor lor specifice: “Platesc impozite, vreau sa ma simt in siguranta”, scriam pe pancarta mea, in urma cu cativa ani atunci cand organizam impreuna cu prietenele mele, Marsul SlutWalk. Agresiunea stradala este doar una dintre multiplele fete ale discriminarii, cu care ne confruntam in spatiul public. Ma bucur sa fac parte dintr-un proiect de activism, important pentru fiecare dintre noi. Cred ca implicarea civica si afirmarea problemelor de care ne lovim sunt impreuna, unele dintre cele mai importante unelte cetatenesti pe care, impreuna cu locuitorii acestui oras, trebuie sa invatam sa le folosim, transformandu-le intr-un mesaj puternic care nu mai poate trece neobservat!


Continutul acestui website nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE 2009-2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor website-ului;